streda 12. júna 2013

Ľanovky

Z polkilového návinu ľanovej nite zasa kúsok ubudol. A pribudli nové podložky pod niečo. Dnes na nich zapózovali kvietky z niečoho (neviem si spomenúť z čoho, ale zistím to:-)). Ľanovú priadzu mám veľmi rada, i túto ľanovú niť. Keď z nej niečo vytváram, v hlave sa mi hneď melú ďalšie a ďalšie nápady (dnes sa napr. zrodil nápad uháčkovať letnú tašku – či sa to aj uskutoční, dokonca ešte k tomuto letu, uvidíme).



 

 
 
 






 

 



Zatiaľ vzniká čosi iné — na želanie Evičky vyrábam nový obal na termosku, ktorú si nosí do školy. V tomto školskom roku ho už veľmi nevyužije, ale po prázdninách bude ešte príležitostí habadej.



3 komentáre:

  1. Tie ľanovky(špagát?)sú fantastické!Jednoduché, režné a ešte aj posunuté do iného levelu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, ďakujem za pochvalu. Ten materiál je skutočne krásny, príjemný a má aj výhodu v tom, že sa ľahko udržiava — takéto dečky netreba škrobiť, prácne vypínať na špendlíky, stačí len povystierať, prípadne zľahka prežehliť a stále sú ako nové.
      Ali, obe sme „Záhoráčky“ — nekomentovala som ešte tvoje príspevky, sledujem ale pozorne tvoj blog a radosti i strasti tvojej rodiny, obdivujem ťa a veľmi ti fandím, i sa u teba inšpirujem. Srdečná vďaka za to, že píšeš, prajem ti, aby ti všetko vychádzalo podľa tvojich predstáv. Vierka.

      Odstrániť
    2. Ďakujem:-)))
      Materiál je moc dobre zvolený, teším sa čo ešte vymyslíš:-)

      Odstrániť